DINERKAART

Vanaf 17:00 tot en met 22:00

Voorgerechten

tip van de chef

SALADE HALVE KREEFT

Een culinair meesterwerk dat alle zintuigen prikkelt en een onvergetelijke smaaksensatie biedt.

Misosoep - 9,50

Paddenstoelen | wortel | rijstnoedels

Tomatensoep - 9,00

Crème frâiche | lente-ui | ballen

Kreeftenbisque - 13,50

Hollandse garnalen | rouille

Salade bulgur - 12,50

Witlof | bloedsinaasappel | Paranoten | dressing van vanille, limoen en granaatappel

Twentse burrata - 13,95

Rucola | focaccia | 
tomatensalsa|aceto balsamico

Vegan zalm - 13,50

Avocado | wasabi parels |
wakame | gember

Steaktartaar (80 GR) - 13,75

Rode ui | kappertjes | augurk |
eidooier | bieslook | brioche

Gerookte ribeye - 13,75

Pistache | radijs | piccalilly

Carpaccio - 13,95

Rucola | zongedroogde tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise 

Gamba bourgogne - 13,50

Paprika | ui | room | tuinkruiden | knoflook

Tonijn - 16,50

Tataki & tartaar | wasabimayonaise |
sesam | kletskop | sojasaus

Salade halve kreeft - 25,50

Gepocheerd ei | vijgen | venkel |
French dressing | citroenmayonaise

Maaltijdsalades

Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met
grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.

Salade bulgur - 19,50

Avocado | gepocheerd ei | mango | pistache |
koriander | dressing van framboos

Salade fattoush - 18,50

Little gem | cherrytomaat | radijs | granaatappelpitjes|
munt | krokant flatbread | vinaigrette van aceto balsamico

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met
grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.

tip van de chef

T-BONE

Lekker robuust stuk vlees van de grill. De combinatie van de zachte ossenhaas en de smaakvolle entrecote aan één stuk maakt dat het zo lekker is.

Dry-aged rode biet - 19,50

Chimichurri

Spicy kimchi burger - 19,50

Avocado | Halloumi |
za’atar mayonaise | kimchi

Steak tartaar xxl (160 gr) - 19,50

Rode ui | kappertjes | augurk |
eidooier | bieslook | brioche

Carpaccio XXL - 19,50

Zongedroogde tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | rucola | truffelmayonaise

Schnitzel Almelo - 21,50

Champignons | ui | spek

Pork roast - 21,50

Japanse sesamsaus

Parelhoen - 22,00

Saus van spinazie

Biefstuk (180 gr) - 23,50

Hollandaisesaus

Grain fed ribeye (250 gr) - 31,50

Jus van gepofte knoflook

T-bone (500 gr) - 37,50

Kruidenboter of chimichurri

Kabeljauw - 23,50

Linguini | tomaten-kreeften saus

Amerikaanse kreeft thermidor - 39,50

Peterselie | Gruyère

Zeetong (500 gr) - 48,50

Desserts

tip van de chef

PORNSTAR PAVLOVA

Wanneer ik het gerecht zie, word ik al helemaal vrolijk. Het is een echte sensatie voor je smaakpapillen!

Dame blanche - 9,50

Vanille-ijs | chocoladesaus

Sorbet - 9,50

Vanille-ijs | fruit |
aardbeiensaus en slagroom

Key lime pie - 10,50

Meringue | gemarineerde blauwe bessen

Soepje van rood fruit - 10,50

Boerenjongens-yoghurt ijs

Pornstar pavlova - 12,50

Passievrucht | eiwit | passievruchtmousse

Kaasplankje van eigen bodem - 13,50

Mècorino | Bastiaansen Blauw | Twentse bunker | oude Rotterdamse | Le Petit Doruvael | vijgencompote | kletsenbrood