DINERKAART

Vanaf 17:00 tot en met 22:00

Voorgerechten

tip van de chef

STEAK TARTAAR

Een culinair meesterwerk dat alle zintuigen prikkelt en een onvergetelijke smaaksensatie biedt.

Steak tartaar - 14,25

Rode ui | kappertjes | augurk | eidooier | bieslook

Zalm - 14,50

Rouleau | nori | wassabi crème | zoetzure komkommer

Carpaccio van ossenhaas - 13,95

Truffelmayonaise | rucola | pittenmix | zongedroogde tomaatjes | keuze uit: oude Rotterdamse kaas, manchego of oude geitenkaas

tabouleh - 13,50

Verse munt | gepofte aubergine | chips van shiitake | vegan feta

Gamba's bourgogne - 14,50

Paprika | knoflook | ui | tuinkruiden

coquille - 17,75

Grove dressing van tomaat en knoflook | schuim van kreeft

Gebakken eendenlever - 24,75

Brioche | konfijt van appel en peer | port jus

tom kha kai - 9,00

Kip | shiitake | noedels | limoen

pomodori tomatensoep van gepofte tomaat - 9,00

Crème frâiche | gehaktballetjes | lente-ui

waterkerssoep - 10,50

Licht gebonden | paling | groene appel | bleekselderij 

Maaltijdsalades

Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.

Ceasar salade - klein 16,50 - groot 22,50

Kipfilet | ansjovis | croutons | Parmezaanse kaas | rode ui | gepocheerd ei | Romaine sla 

SALADE GEITENKAAS - KLEIN 16,50 - GROOT 22,50

Mango | quinoa | avocado | groene asperge | gemengde sla 

Japanse salade - klein 17,50 - groot 24,50

Sashimi van ossenhaas | noedels | edamame | shiitake | teriyaki | gemengde sla

3 gangen verrassingsmenu
46,50

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.

Tip van de chEF

TOMAHAWK

Heerlijk mals en op een verrassende manier geserveerd!

The big willem ENKEL (200 GR) 19,50
THE BIG WILLEM DUBBEL (400 GR) 23,50

Beefburger | brioche | cheddar | augurk | bacon | tomaat

vEGETARISCHE KIMCHIBURGER- 19,50

Chinese kool | brioche | cheddar | augurk | tomaat

SCHARReL KIPPETJE - 24,95

Gegrilde groenten | zoete aardappel 

Steak tartaar xxl - 19,50

Rode ui | kappertjes | augurk | eidooier | bieslook

Schnitzel Almelo - 22,50

Champignons | ui | spek

Eendenborst - 23,75

Jus van hoisin | Oosters gemarineerd

tomahawk (900 gr) - 75,00

Gegrilde groenten | 3 warme sauzen | Bereidingstijd 35 min | Vanaf 2 personen

Biefstuk (200 gr) - 25,75

Pepersaus | warme seizoensgroenten

TOURNEDOS (150 GR) - 28,50
EXTRA: GEBAKKEN EENDENLEVER +9,50
ZALMFILET - 24,50

Spinazie | gegrilde citroen | saus van dille 

GAMBA XXL- 37,50

3 grote gamba’s | knoflook | Oosterse groenten

ZEETONG IN ROOMBOTER GEBAKKEN - 49,50

Boterjus | citroen

Taco - 20,50

Chili con carne van jackfruit | crème fraîche | salade van komkommer en avocado

Grote ravioli - 20,50

Frisse saus van paprika en limoen | buffelmozzarella

Extra'S

Grote gamba per stuk                                    9,50
Gebakken eendenlever                                  8,50
Gebakken aardappelen met spek en ui       5,00
Groente v/d dag                                               5,00

Desserts

tip van de chef

PANNA COTTA VAN VANILLE

Lekker zomers en fris!

Dame blanche 18+ - 13,50

Vanille-ijs | pure chocolade | Grand Marnier

dame blanche klassiek - 10,50

Vanille roomijs | pure chocolade | warme chocolade saus 

chocolademousse - 11,50

Tony Chocolonely | brownie | gezouten karamel

omelette sibérienne - 11,00

Vanille-ijs | eiwit | cake | frambozen

Panna cotta van vanille - 9,95

Vanille | room | variatie van rood fruit

Kaasplankje - 14,50

Diverse binnen- en buitenlandse kazen | Kletzenbrot | vijgencompote

sorbet - 9,95

Vanille roomijs | vers fruit | slagroom | aardbeiensaus

Scroppino van limoncello - 7,50

Verse munt

IJsbol met slagroom - 2,50

keuze uit: Vanille Aardbei Stracciatella