DINERKAART
Vanaf 17:00 tot en met 22:00
Voorgerechten
tip van de chef
SALADE HALVE KREEFT
Een culinair meesterwerk dat alle zintuigen prikkelt en een onvergetelijke smaaksensatie biedt.
Misosoep - 9,50
Paddenstoelen | wortel | rijstnoedels
Tomatensoep - 9,00
Crème frâiche | lente-ui | ballen
Kreeftenbisque - 13,50
Hollandse garnalen | rouille
Salade bulgur - 12,50
Witlof | bloedsinaasappel | Paranoten | dressing van vanille, limoen en granaatappel
Twentse burrata - 13,95
Rucola | focaccia |
tomatensalsa|aceto balsamico
Vegan zalm - 13,50
Avocado | wasabi parels |
wakame | gember
Steaktartaar (80 GR) - 13,75
Rode ui | kappertjes | augurk |
eidooier | bieslook | brioche
Gerookte ribeye - 13,75
Pistache | radijs | piccalilly
Carpaccio - 13,95
Rucola | zongedroogde tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
Gamba bourgogne - 13,50
Paprika | ui | room | tuinkruiden | knoflook
Tonijn - 16,50
Tataki & tartaar | wasabimayonaise |
sesam | kletskop | sojasaus
Salade halve kreeft - 25,50
Gepocheerd ei | vijgen | venkel |
French dressing | citroenmayonaise
Maaltijdsalades
Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met
grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.
Salade bulgur - 19,50
Avocado | gepocheerd ei | mango | pistache |
koriander | dressing van framboos
Salade fattoush - 18,50
Little gem | cherrytomaat | radijs | granaatappelpitjes|
munt | krokant flatbread | vinaigrette van aceto balsamico
Hoofdgerechten
Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met
grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.
tip van de chef
T-BONE
Lekker robuust stuk vlees van de grill. De combinatie van de zachte ossenhaas en de smaakvolle entrecote aan één stuk maakt dat het zo lekker is.
Dry-aged rode biet - 19,50
Chimichurri
Spicy kimchi burger - 19,50
Avocado | Halloumi |
za’atar mayonaise | kimchi
Steak tartaar xxl (160 gr) - 19,50
Rode ui | kappertjes | augurk |
eidooier | bieslook | brioche
Carpaccio XXL - 19,50
Zongedroogde tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | rucola | truffelmayonaise
Schnitzel Almelo - 21,50
Champignons | ui | spek
Pork roast - 21,50
Japanse sesamsaus
Parelhoen - 22,00
Saus van spinazie
Biefstuk (180 gr) - 23,50
Hollandaisesaus
Grain fed ribeye (250 gr) - 31,50
Jus van gepofte knoflook
T-bone (500 gr) - 37,50
Kruidenboter of chimichurri
Kabeljauw - 23,50
Linguini | tomaten-kreeften saus
Amerikaanse kreeft thermidor - 39,50
Peterselie | Gruyère
Zeetong (500 gr) - 48,50
Desserts
tip van de chef
PORNSTAR PAVLOVA
Wanneer ik het gerecht zie, word ik al helemaal vrolijk. Het is een echte sensatie voor je smaakpapillen!
Dame blanche - 9,50
Vanille-ijs | chocoladesaus
Sorbet - 9,50
Vanille-ijs | fruit |
aardbeiensaus en slagroom
Key lime pie - 10,50
Meringue | gemarineerde blauwe bessen
Soepje van rood fruit - 10,50
Boerenjongens-yoghurt ijs
Pornstar pavlova - 12,50
Passievrucht | eiwit | passievruchtmousse
Kaasplankje van eigen bodem - 13,50
Mècorino | Bastiaansen Blauw | Twentse bunker | oude Rotterdamse | Le Petit Doruvael | vijgencompote | kletsenbrood