Mosselparty Almelo 2016

Wat hebben Veloretti fietsen, Stichting Huntington, Theaterhotel Almelo en Zeeuwse mosselen met elkaar gemeen? In eerste instantie niet veel zult u denken. Maar niets is minder waar. Op 30 juni, tijdens de Mosselparty Almelo, zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden. Graag nodigen wij u uit voor dit bijzondere evenement.

Om het mosselseizoen bij Restaurant De Sociëteit (één van de restaurants van Theaterhotel Almelo) op een ludieke, originele wijze te openen, werd een aantal jaren geleden de ‘Mosselparty Almelo’ in het leven geroepen. Tijdens dit evenement reist een team van directieleden en medewerkers van Theaterhotel Almelo af naar Yerseke om Zeeuwse mosselen op te duiken en deze al 247,5 kilometer fietsend naar Almelo te vervoeren om geld op te halen voor een goed doel.

Het doel dit jaar: Huntington

Dit jaar schijnen wij het licht op Huntington. Ondanks dat – zoals de slogan van de stichting luidt – ‘niemand over de ziekte praat’, moet de ziekte gehoord worden. Zonder financiële hulp is redding voor de patiënten nog lang niet nabij. Ter donatie vragen wij u niets meer dan een kleine bijdrage van minimaal € 0,40 per kilometer dat het team aflegt, wat neerkomt op € 99,00. Als tegenprestatie nodigen wij u uit voor de verwelkoming van de fietsers tijdens een heuse mosselparty waar u en uw partner genieten van de eerste, speciaal bereide mosselen, fijne wijnen en andere culinaire hapjes.

U draagt toch ook uw steentje bij en komt dit vieren op 30 juni?

Klik hier voor meer informatie over de Mosselparty.

One thought on “Mosselparty Almelo 2016

Comments are closed.