Dinercadeau

Verwen je partner, ouders of vrienden met een cadeaubon van Restaurant De Sociëteit. Eenvoudig online te bestellen via helpdehoreca.nl of verkrijgbaar bij de receptie van Theaterhotel Almelo. De receptie is dagelijks van 09.00 tot 21.00 open.

Gifty waardebonnen is een landelijk initiatief door de horeca voor de horeca

Het zijn uitzonderlijke tijden, niet in de laatste plaats voor onze horecaondernemers in Nederland. Meer dan ooit vragen deze tijden om de handen ineen te slaan. Met een nieuw initiatief genaamd ‘Help de Horeca’, ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse horeca ondernemers in deze moeilijke periode. Zodat iedereen straks weer kan genieten van mooie momenten in hun favoriete restaurant of café. Door een waardebon te kopen, die later verzilverd kan worden, krijgen ondernemers op dit moment toch de broodnodige inkomsten binnen.

U zult begrijpen dat wij dit initiatief van harte ondersteunen. Ook bij ons kunt u vast een waardebon aanschaffen voor het moment waarop we u weer bij ons mogen verwelkomen. De bon is, zoals u dat ook van onze cadeaupas gewend bent, bij al onze zaken in te leveren. U hoeft nu dus nog niet te kiezen waar u straks weer als eerste naartoe gaat…

Wij kijken uit naar uw komst!

#HELPDEHORECA