Voorgerechten
Tomatensoep
Carpaccio
Rundermuis l Parmezaanse kaas
geroosterde pitten | truffelmayonaise
Pompoensoep
Spekjes | bosui | croutons
Gravad lax
Zalm | biet | blini | haringkuit | crème fraiche
Garnalencocktail
Hollandse garnalen | klassieke cocktailsaus | Granny Smith | ui | bieslook
Kalfszwezerik
Krokant gebakken | knolselderijpuree | Madeira jus
Slakken bourgogne
Room | paprika | ui | knoflook | tuinkruiden
Steak tartaar
Eidooier | Amsterdamse ui | augurk | brioche
Salade buffelmozzarella
Kastanjes | bospaddestoelen | zuurdesem-toast | balsamicodressing
Hoofdgerechten
Gebakken zalm
Serehsaus | oosterse noodles
Truffel risotto
Risotto | truffel | ei | Parmezaan
Gebakken tongschar twee stuks 500 gram
Citroen | roomboterjus
Biefstuk 180 gram
Pepersaus | aardappelgratin
Maishoen
Frisse cranberry-paprikasaus | prei
Gamba’s uit de wok
Oosterse groenten | Bombaybali saus | seroendeng | Chinese bieslook
Schnitzel Almelo
Champignons | spek | ui
Porc rack
Gemarineerd met bbq kruiden | pomodori boter
Chateaubriand (per twee personen te bestellen, bereidingstijd 20 minuten)
Gegrilde ossenhaas | pepersaus | stroganoff
Salade buffelmozzarella
Kastanjes | bospaddestoelen | zuurdesem-toast | balsamicodressing
Salade surf en turf
Kruidensla | biefstukpuntjes | gamba | ratatouille
Curry
Tempeh | peulvruchten | kokos
Nagerechten
Sorbet ‘‘De Sociëteit’’
Vanille-ijs | fruit | slagroom | aardbeiensaus
Tiramisu
Mascarpone | lange vingers | cacao
Dame blanche
Vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom
Lava cake
Chocoladecake | vloeibare chocoladevulling | bloedsinaasappel ijs
Citrustaartje
Eiwit | biscuits | lemon curd | pure chocolade
Internationale kazen
Vruchtencompote l speltcrackers