DINERKAART
Vanaf 17:00 tot en met 22:00
Voorgerechten
tip van de chef
RILETTE VAN MAKREEL
Een culinair meesterwerk dat alle zintuigen prikkelt en een onvergetelijke smaaksensatie biedt.
Rode curry soep - 12,50
Gamba | kokos | courgette
Tomatensoep - 9,00
Crème frâiche | lente-ui | ballen
Uiensoep - 9,50
Gruyère | crouton | peterselie| gegratineerd
Zoete aardappel-pompoensoep - 9,00
Spekjes | bosui | croutons
Salade gerookte eend - 13,50
Witlof | bietjes | walnoten | dressing van sinaasappel en tuinkruiden
Vegan tartelette - 13,95
Korstdeeg | kruidenspread | koude seizoensgroenten | parel couscous
Rilette van makreel - 14,75
Makreel | huisgemarineerde zalm | Noorse garnalen | Zweeds brood | citroenmayonaise
Steak tartaar (80 gr) - 13,75
Rode ui | kappertjes | augurk | eidooier | bieslook
Carpaccio - 13,95
Rucola | zongedroogde tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
Gamba Madras - 14,50
Spitskool | ui | room | mango | knoflook
Gebakken eendenlever - 24,75
Pistachekruim | konfijt van appel en peer | port-jus | toast van brioche
Heilbot - 16,50
Zacht gegaarde heilbot | parel couscous | saffraan | little gem
Maaltijdsalades
Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.
Salade Theaterhotel - 13,50
Gepocheerd ei | geroosterde groenten | pistache | yoghurtdressing
Supplementen:
Gegrilde kipfilet 6,50
Gebakken Gamba’s 7,50
Halloumi ( grill kaas) 6,50
Biefstukpuntjes 7,50
Hoofdgerechten
Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.
Tip van de chEF
PICANHA
Lekker stuk vlees van de grill. De perfecte combinatie van malsheid en smaakrijkheid!
Pasta van pompoen - 19,50
Saus van citroengras | paddenstoelen | walnoten | pompoen
Vegan curry- 19,50
Kikkererwten | aubergine | naanta bread | kimchi
Steak tartaar xxl (160 gr) - 19,50
Rode ui | kappertjes | augurk |
eidooier | bieslook | brioche
Sukade - 21,50
Rund | zacht gegaard in eigen jus | aardappelgratin
Schnitzel Almelo - 21,50
Champignons | ui | spek
Eendenborst - 22,75
Jus van hoisin | Oosters gemarineerd
Picanha (350 gr) - 32,50
Hollandaise saus
Biefstuk (180 gr) - 23,50
Pepersaus | warme seizoensgroenten
Tournedos (200 gr) - 34,50 Tournedos (140 gr) - 24,95
Jus van rode port | warme seizoensgroenten
Zalm - 23,50
Parelgort | paddenstoelen | witte wijnsaus
Blacktiger xxl 3 stuks- 37,50
Grote gamba | knoflook | Oosterse groenten
Zeetong (500 gr) - 49,50
Boterjus | citroen
Extra'S
Blacktiger xxl gamba 9,50
Gebakken eendenlever 7,50
Gebakken aardappelen met spek en ui 4,50
Aardappelkroketjes 4,50
Desserts
tip van de chef
TIRAMISU
Een visueel feest en een ware smaaksensatie!
Dame blanche - 9,50
Vanille-ijs | chocoladesaus
Sorbet - 9,50
Vanille-ijs | fruit |
aardbeiensaus en slagroom
Tiramisu 2.0 - 10,50
Mascarpone | espresso | pure chocolade | Amaretto | lange vingers
Omelette sibérienne - 12,50
Vanille-ijs | eiwit | cake | frambozen
Brownie (Glutenvrij) - 12,00
Passievrucht | eiwit | passievruchtmousse
Frans kaasplankje - 13,50
Camembert | époisses | Tomme de savoie | morbier | roquefort | vijgencompote | kletsenbrood