DINERKAART

Vanaf 17:00 tot en met 22:00

Voorgerechten

tip van de chef

RILETTE VAN MAKREEL

Een culinair meesterwerk dat alle zintuigen prikkelt en een onvergetelijke smaaksensatie biedt.

Rode curry soep - 12,50

Gamba | kokos | courgette

Tomatensoep - 9,00

Crème frâiche | lente-ui | ballen

Uiensoep - 9,50

Gruyère | crouton peterseliegegratineerd

Zoete aardappel-pompoensoep - 9,00

Spekjes | bosui | croutons 

Salade gerookte eend - 13,50

Witlof | bietjes | walnoten | dressing van sinaasappel en tuinkruiden

Vegan tartelette - 13,95

Korstdeeg | kruidenspread | koude seizoensgroenten | parel couscous

Rilette van makreel - 14,75

Makreel | huisgemarineerde zalm | Noorse garnalen | Zweeds brood | citroenmayonaise

Steak tartaar (80 gr) - 13,75

Rode ui | kappertjes | augurk | eidooier | bieslook

Carpaccio - 13,95

Rucola | zongedroogde tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise 

Gamba Madras - 14,50

Spitskool | ui | room | mango | knoflook

Gebakken eendenlever - 24,75

Pistachekruim | konfijt van appel en peer | port-jus | toast van brioche

Heilbot - 16,50

Zacht gegaarde heilbot | parel couscous | saffraan | little gem

Maaltijdsalades

Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.

Salade Theaterhotel - 13,50

Gepocheerd ei | geroosterde groenten | pistache | yoghurtdressing 

Supplementen:

Gegrilde kipfilet                             6,50
Gebakken Gamba’s                       7,50
Halloumi ( grill kaas)                     6,50
Biefstukpuntjes                             7,50

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.

Tip van de chEF

PICANHA

Lekker stuk vlees van de grill. De perfecte combinatie van malsheid en smaakrijkheid!

Pasta van pompoen - 19,50

Saus van citroengras | paddenstoelen | walnoten | pompoen

Vegan curry- 19,50

Kikkererwten | aubergine | naanta bread | kimchi 

Steak tartaar xxl (160 gr) - 19,50

Rode ui | kappertjes | augurk |
eidooier | bieslook | brioche

Sukade - 21,50

Rund | zacht gegaard in eigen jus | aardappelgratin

Schnitzel Almelo - 21,50

Champignons | ui | spek

Eendenborst - 22,75

Jus van hoisin | Oosters gemarineerd

Picanha (350 gr) - 32,50

Hollandaise saus

Biefstuk (180 gr) - 23,50

Pepersaus | warme seizoensgroenten

Tournedos (200 gr) - 34,50 Tournedos (140 gr) - 24,95

Jus van rode port | warme seizoensgroenten

Zalm - 23,50

Parelgort | paddenstoelen | witte wijnsaus

Blacktiger xxl 3 stuks- 37,50

Grote gamba | knoflook | Oosterse groenten

Zeetong (500 gr) - 49,50

Boterjus | citroen

Extra'S

Blacktiger xxl gamba                                    9,50
Gebakken eendenlever                               7,50
Gebakken aardappelen met spek en ui    4,50
Aardappelkroketjes                                      4,50

Desserts

tip van de chef

TIRAMISU

Een visueel feest en een ware smaaksensatie!

Dame blanche - 9,50

Vanille-ijs | chocoladesaus

Sorbet - 9,50

Vanille-ijs | fruit |
aardbeiensaus en slagroom

Tiramisu 2.0 - 10,50

Mascarpone | espresso | pure chocolade | Amaretto | lange vingers

Omelette sibérienne - 12,50

Vanille-ijs | eiwit | cake | frambozen

Brownie (Glutenvrij) - 12,00

Passievrucht | eiwit | passievruchtmousse

Frans kaasplankje - 13,50

Camembert | époisses | Tomme de savoie | morbier | roquefort | vijgencompote | kletsenbrood