Kerstmenu

Geniet tijdens kerst van verfijnde smaken en de beste streekproducten, vanaf slechts € 39,50 per persoon.

VOORGERECHT

SUKADEPATÉ
Paté van gestoofde sukadelapjes met serranoham en vijgencompote

CARPACCIO
Dungesneden rundermuis met Parmezaanse kaas, pittenmix en truffelmayonaise

RAUWE OOSTERSE ZALM
Op Japanse wijze gemarineerd met nori, yuzu-mousse en enoki

GEITENKAASLOLLY
Lolly van geitenkaas met cranberries en cashewnoten op carpaccio van rode biet

GARNALENCOCKTAIL
Noorse garnalen, klassieke cocktailsaus en little gem

EENDENLEVERBURGER + € 4,50 p.p.
Gebakken eendenlever op briochebrood, met appel en appelstroop


TUSSENGERECHT

WILDBOUILLON
Dubbelgetrokken wildbouillon met shiitake en bosui

GAMBA’S
Van de grill met knoflook en koriander


HOOFDGERECHT

KALKOEN
Kalkoenfilet gevuld met mozzarella, serranoham en salie

KOGELBIEFSTUK
Gegrilde rundersteak met rode wijnsaus

WILDPEPER
Ambachtelijk stoofpotje van verschillende soorten wild met kruidkoek

TOURNEDOS + € 4,50 p.p.
Gegrilde ossenhaas met ganzenrilette en een truffeljus

VARKENSHAAS
Met champignonroomsaus

NOORDZEETONG +17,50 p.p.
Gebakken zeetong (500 gr.) met citroen en roomboterjus

DORADEFILET
Op de huid gebakken met tomatenbasilicumsaus

VEGGIEBURGER
Op brioche bol met tomatensalsa, gerookte buffelmozzarella en een nestje van uien


DESSERT

STOOFPERENPROEVERIJ
Mousse, ijs en gemarineerde peer

KAASKWARTET + € 3,50 p.p.
Vier soorten kaas, walnoten, vijgenbrood en honing

IJS VAN ADVOCAAT
Met chocoladesaus en een koffiekaatje met slagroom

SORBET ‘DE SOCIËTEIT’
Vanille-ijs met fruit, slagroom en aardbeiensaus

CREATIE VAN DE PATISSIER
Creatie van onze patissier met kleine desserts van onze menukaart

KOFFIE OF THEE
Met heerlijke bonbons en slagroom

Reserveer hier uw tafel tijdens eerste of tweede kerstdag.