Kerstmenu

Geniet met de kerst van verfijnde smaken en de beste streekproducten

In het hart van Almelo, omringd door een ruim stadsterras en geïntegreerd in het Theaterhotel wordt u omarmt door gastvrijheid. In restaurant De Sociëteit staan verfijnde smaken, vakkundige bereiding en het gebruik van de beste (streek)producten voorop. Op de uitgebreide wijnkaart vindt u altijd een passende wijn bij uw gerecht, maar ook de huiswijn is een prima suggestie. Laat u tijdens de Kerst heerlijk verwennen door onze chef-kok en zijn team.

Voorgerechten Kerst

STEAK TARTAAR

Sjalot | kappertjes | augurk |
mosterddressing | eigeel

GRAVED LAX

Gemarineerde zalm | koude komkommersoep |
Citroen

CARPACCIO

Rundermuis l Parmezaanse kaas | geroosterde
pitten l truffelmayonaise

SALADE COUSCOUS

Feta | granaatappel | snoeptomaat | amandel | Mint dressing

EENDENLEVERBURGER + 3,50

Gebakken eendenlever | briochebrood | appel |
appelstroop

GARNALENCOCKTAIL

Noorse garnalen | klassieke cocktailsaus |
little gem

Tussengerechten Kerst

WILDBOUILLON

Dubbel getrokken | shiitake | bosui

GAMBA’S

Van de grill | knoflook | koriander

Hoofdgerechten Kerst

WILDPEPER

Ambachtelijk stoofpotje | verschillende
soorten wild | kruidkoek

KOGELBIEFSTUK (180 GRAM)

Bearnaisesaus | groene asperges

TOURNEDOS (200 GRAM) +4,50

Stroganoff saus | gegrilde puntpaprika |
Poftomaat

NOORDZEETONG (500 GRAM) +17,50

Gebakken | Roomboterjus | citroen

CHATEAUBRIAND (200 GRAM) +8,50

Gegrilde ossenhaas | Pepersaus |
Stroganoffsaus

VARKENSHAAS

champignonroomsaus

RISOTTO

Kruidenroom | sud-sol | bosui |
parmezaanse kaas | pitten

ZALMFILET

Gebakken | Roomboterjus | Citroen

Desserts Kerst

INTERNATIONALE KAZEN

Vruchtencompote | speltcrackers

SORBET DE SOCIËTEIT

Vanille-ijs | fruit | slagroom | aardbeiensaus

KOFFIE OF THEE

Heerlijke bonbons | slagroom

CHEESECAKE

Rood fruit | slagroom

CHOCOLADE IJS

Ijs | dulce de leche | frambozen | slagroom

CREME BRÛLÉE

Vanille | likeur 43