Geniet met de kerst van verfijnde smaken en de beste streekproducten
In het hart van Almelo, omringd door een ruim stadsterras en geïntegreerd in het Theaterhotel wordt u omarmt door gastvrijheid. In restaurant De Sociëteit staan verfijnde smaken, vakkundige bereiding en het gebruik van de beste (streek)producten voorop. Op de uitgebreide wijnkaart vindt u altijd een passende wijn bij uw gerecht, maar ook de huiswijn is een prima suggestie. Laat u tijdens de Kerst heerlijk verwennen door onze chef-kok en zijn team.
Voorgerechten Kerst
STEAK TARTAAR
Sjalot | kappertjes | augurk |
mosterddressing | eigeel
GRAVED LAX
Gemarineerde zalm | koude komkommersoep |
Citroen
CARPACCIO
Rundermuis l Parmezaanse kaas | geroosterde
pitten l truffelmayonaise
SALADE COUSCOUS
Feta | granaatappel | snoeptomaat | amandel | Mint dressing
EENDENLEVERBURGER + 3,50
Gebakken eendenlever | briochebrood | appel |
appelstroop
GARNALENCOCKTAIL
Noorse garnalen | klassieke cocktailsaus |
little gem
Tussengerechten Kerst
WILDBOUILLON
Dubbel getrokken | shiitake | bosui
GAMBA’S
Van de grill | knoflook | koriander
Hoofdgerechten Kerst
WILDPEPER
Ambachtelijk stoofpotje | verschillende
soorten wild | kruidkoek
KOGELBIEFSTUK (180 GRAM)
Bearnaisesaus | groene asperges
TOURNEDOS (200 GRAM) +4,50
Stroganoff saus | gegrilde puntpaprika |
Poftomaat
NOORDZEETONG (500 GRAM) +17,50
Gebakken | Roomboterjus | citroen
CHATEAUBRIAND (200 GRAM) +8,50
Gegrilde ossenhaas | Pepersaus |
Stroganoffsaus
VARKENSHAAS
champignonroomsaus
RISOTTO
Kruidenroom | sud-sol | bosui |
parmezaanse kaas | pitten
ZALMFILET
Gebakken | Roomboterjus | Citroen
Desserts Kerst
INTERNATIONALE KAZEN
Vruchtencompote | speltcrackers
SORBET DE SOCIËTEIT
Vanille-ijs | fruit | slagroom | aardbeiensaus
KOFFIE OF THEE
Heerlijke bonbons | slagroom
CHEESECAKE
Rood fruit | slagroom
CHOCOLADE IJS
Ijs | dulce de leche | frambozen | slagroom
CREME BRÛLÉE
Vanille | likeur 43